Op deze pagina zijn de antwoorden te vinden op de meest gestelde vragen over Kandidaten2021.nl


Tot lijst 25 zijn alle partijen meegenomen (exclusief NIDA, hier konden we niet genoeg data openbaar van vinden). Er is in categorieën gekeken naar welke partijen nu al in de kamer zitten, welke partijen in de peilingen zitten, en nieuwere en/of kleinere partijen. De kandidaten van deze partijen die in iedere kieskring deelnemen zijn in ieder geval meegenomen.

Voor de locaties van de kandidaten is alleen gebruik gemaakt van de woonplaats, mits deze openbaar te vinden is. De locaties op de kaart zijn willekeurig aangegeven. Daarnaast hebben we een maximale zoom, zodat ook iedereen die hier niet van op de hoogte is niet een exacte locatie kan vinden op de kaart. De privacy en veiligheid van de deelnemers aan de Tweede Kamerverkiezingen staat voorop.

We doen ons uiterste best om de database aan te vullen. Aangezien we alleen publieke of doorgegeven informatie gebruiken kan het zijn dat niet alle gegevens kloppen op de website. Mis je kandidaten of partijen? Of klopt er informatie niet? Mail naar info@kandidaten2021.nl en we gaan er mee aan de slag.

Een andere vraag?

Mail naar info@kandidaten2021.nl of bel naar +31 6 36161741 en we helpen graag met uw vraag.