logo

Over Ons

Waarom we een kandidatenplatform hebben gemaakt

Deze website is opgericht door Johan van der Boog en Stijn de Vreede, twee jonge ondernemers die bevlogen zijn met de politiek en het ontzettend jammer vinden dat er zo weinig campagnemogelijkheden zijn in tijden van de lockdown. Daarom hebben wij met het door ons ontwerpen systeem "Pointiful", de huidige kandidatenlijst per regio inzichtelijk gemaakt. Wij hopen dat we hiermee bij kunnen dragen aan eerlijke en transparante verkiezingen. Wij staan open voor samenwerkingen met politieke partijen om de content passend te maken.

Het is een sobere campagnetijd. Zonder roadshows, zonder bezoeken, zonder gezellige gesprekken op de markt, dus het grootste gedeelte van de campagne vindt online plaats. Veel partijen doen hun best om voor een representatieve vertegenwoordiging een mix te presenteren met kandidaten uit verschillende regio's in Nederland. De beste volksvertegenwoordiging komt natuurlijk uit verschillende regio's en uit verschillende sectoren. Daarom willen wij het mogelijk maken om de kandidaten van politieke partijen te vinden: Zowel op de kaart als gesorteerd op interessante kenmerken.

Alle partijen kunnen eventueel foto's, teksten en meer informatie uploaden tegen een vergoeding. Zo houden we het platform gratis toegankelijk en kunnen we het platform uitbreiden met meer mogelijkheden om dit ook toe te passen bij andere verkiezingen. Het is belangrijk te vermelden dat we compleet onafhankelijk zijn en dit doen om het Pointiful platform te presenteren aan het grote publiek en hier verder mee willen. Heeft u suggesties, tips of bent u dingen tegengekomen waar u iets mee wilt: Neem contact op via +31 6 36161741 of info@kandidaten2021.nl

Onze startup: Pointiful


Stijn de Vreede

Marketing en beheer

Bedenker concept en doet alle marketing, data verzamelen en social media. Voor vragen over de website en de inhoud, neem contact op via +31 6 36161741 of via stijn@kandidaten2021.nl.

Johan van der Boog

ICT & Platform Design

Technische invulling en design platform. Voor technische vragen en over de implementatiemogelijkheden van het Pointiful systeem.

We kennen elkaar van onze oude roeivereniging in Delft, waar we beiden hebben gestudeerd. Samen kwamen we met het idee om een vrij in te richten locatieplatform op te zetten dat bij veel sectoren waardevol kan zijn. Hieruit kwam onder andere Kandidaten2021.nl.

Ook hebben we met dit concept Gemeentekaarten.nl opgezet, waarbij interessante locaties getoond en gefilterd kunnen worden. Het is gemakkelijk voor een organisatie om het platform op te zetten en het is ook mogelijk in de backend wijzigingen toe te passen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Gemeentekaarten.nl

Gebruik het Pointiful kaartenplatform om in de regio belangrijke plaatsen aan te geven.

Dit systeem is op iedere schaal implementeerbaar en biedt een platform dat volledig naar eigen wens is in te richten met belangrijke locaties, die zoekbaar en filterbaar zijn. Bekijk ook de demo op de website.