De Nieuwe Partij: Lijst Henk Krol (LHK)

Berry Bouw bespreekt nieuwkomers in de politiek

Mar 03 2021

Auteur

Berry Bouw

De partij die deze keer aan de beurt is, is er één die wat meer op persoon gericht lijkt te zijn. Namelijk Lijst Henk Krol. Na een interne affaire scheidde Henk Krol zich af van 50Plus, en ging hij op eigen krachten door. Vrij kort daarna werd de Partij voor de Toekomst met Femke Merel van Kooten-Arissen en Henk Otten opgericht. Maar zoals door velen al verwacht gingen Henk en Henk niet samen door 1 deur, waardoor LHK ontstond. LHK is niet zo zeer een one-issue partij.

Henk Krol, is meer dan enkel voor de ouderen! Dat bewijst hij met de diverse lijst. Een lijst waarbij het grootste leeftijdsverschil is, van twintigers tot aan 70+.

Wat unieke kenmerken van LHK is dat Henk een geen politicus wil zijn maar een volksvertegenwoordiger. Daarnaast vragen ze aandacht voor de omstreden term Build Back Better en Great Reset.

In een interview voor een TV programma gaf Henk Krol aan, dat statistieken eigenlijk het minst belangrijk zijn in de politiek, gezien daar mee gespeeld kan worden. Om die reden was het de afgelopen jaren voor hem belangrijker om de gesprekken aan te gaan met de burger. Iets wat zeker te prijzen valt in deze tijd.

Benieuwd naar wie daar nu op de lijst staan en wat nu de belangrijkste punten zijn waar LHK voor staat? Bekijk de website en de kandidaten op Kandidaten2021.nl.

Website Lijst Henk Krol